26 Ocak 2010 Salı

ÖNDER'İ AFFETMEK


"Öte yandan bir süredir takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Önder Turacı da laktat testine katılırken, tecrübeli futbolcu takımla birlikte çalışmalara katılacak"

Önder'in affedildiğinin farklı bir dilde anlatımı resmi siteden bu şekilde duyruldu. Neden ceza aldı neden affedildi kamuoyunca anlaşılması pek mümkün olmadı. Yönetim tarafından bir açıklama yapılmadıkça anlaşılması mümkün değil.

İzin gününde sözlüsü yada kız arkadaşı ile yaşadığı bir tartışmadan sonra elini kesmesi ve ameliyat olması bir disiplinsizlik olarak addedildi ve kadro dışı kaldı. En azından bildiğimiz bu. Oyuncular araya girdi Daum ısrarcı oldu ama yönetim yada Aziz Yıldırım affı gündeme dahi getirmedi takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam etti. Sonrasında ise 4 önemli oyuncunun Sivas maçı öncesi cezalı duruma düşmesi ile affedilmedi ama takımla çalışmalara katıldı.

Tüm bu gelişmeler eğer cidden böyle ise yönetimin disiplin anlayışında ciddi bir sorun var demektir. Yok bizim bilmediğimiz haklı sebeplerden dolayı verilmiş bir ceza var ise diyecek bir şey yok ancak bunu da yönetim yada Önder açıklamadıkça bilmenin imkanı yok. Ama bu haliyle yönetim ciddi şekilde töhmet altında kalmış durumda.

Sezon başından beri takımda olan olaylara bakacak olursak Önder'e gelene dek kadro dışı kalması gereken bir dolu adam var aslında. Ancak takımın sağlığı ve Önder'e diş geçmesi sebebiyle günah keçisi Önder oldu sanırım.

Otelde yaşanan kelepçeli geceler, maçlarda bazı oyuncuların ruhsuz ve vurdumduymaz halleri Önder'e gelene kadar cezalandırılması gerekli konular. Ve hatta son maçta Cristian, Santos ve Lugano'nun gördüğü anormal derecedeki abuksabuk sarı kartlar benim açımdan mide bulandırıcı.

Tüm bunlara bakınca Önder ne kadar masum kalıyor. Ancak bu cezanın affı ileride çok baş ağrıtacak ondan eminim.

0 yorum:

Yorum Gönder

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP