25 Eylül 2009 Cuma

KALE DİREKLERİNE BETON


Dün gece İsveç Ligi'nde oynanan maçta IFK kalecisi Christensen aşağıdaki linkte izleyeceğiniz gibi kaşla göz arasında (tepesindeki kocaman uçan kamerayı da görmedi sanırım) kale direğini yerinden söküp 7.32'yi küçülttü. Ama maç başlamadan bunu farkeden hakem olayı düzeltti ve maç başladı ancak 0-0 bitti. Hakem o anda farketmeyebilirdi bu olayı. Ve sanırım yayın yönetmeni yada ekipten birisinin uyarısı ile olayın üzerine gitti. Sonuçta kontrolsüz adam sakatlamaktan yada kendini yere atıp penaltı almaktan daha ciddi bir durum. Düpedüz hilekarlık, şikeden de beter neredeyse. Rakip takımın emeklerini çalmakla eşdeğer.
Ama bu kalecideki cesareti de kutlamak lazım. Yani hafta sonu Katar Ligi'nde hakemin maçın ortasında çişini yapmasından sonraki ciddi bir cesaret gösterini. Kendisini tebrik etmek lazım.

Şimdi benim asıl merak ettiğim bu kalecinin ceza alıp almayacağı. Takipçisi olacağım bakalım neyle karşılaşacağız. Yoksa International Board kurallarına Kale direklerinin beton dökülü olması gerekliliği mi girecek bir de. Çünkü maçın her anında bu iş yapılabilir ve anlık bir gol güme gidebilir. Hakem teşhis etse de o gol geri gelmez. Seyreyleyin festivali sonrasında.


NOT: Görüntü Milliyet kaynaklıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP