29 Ağustos 2009 Cumartesi

BEŞİ BİR YERDE




Üst üste alınan 5 kupa. La Liga, İspanya Kupası, İspanya Süper Kupası, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Süper Kupası. Başka alınacak hazırda bir kupa kalmadı. Bu hafta başlayacak olan La Liga'ya daha iyi bir giriş olamazdı sanırım.
İlk kez golsüz biten bir süper kupa maçı. Uzatmada Messi'nin golü ve gelen bir kupa daha. Çok kaliteli bir maç olmadı. Shaktar maç boyunca Barcelona'ya top yapacak alan bırakmamaya özen gösterdi. Çoğunlukla bunu başardı. Özellikle Henry ve İbrahimoviç'e top indirmekte zorlandılar. Alan savunmasını mükemmele yakın yaptı Shaktar. Ancak denegedeymiş gibi görünen oyunda Messi faktörü vardı. Barcelona bildiğimiz pas trafiğini yapamadı. Ancak yine de bir Barça ağırlığı netti. Oyun Shaktar sahasında geçti ama forvete bağlantı kopunca çok pozisyona giremediler. Ama Barça olmak da bu olsa gerek. Keyifli bir La Liga olacak. Bu cumartesi 21:00 NTV'de Real Madird-Deportivo, Pazartesi 23:00'de de Barcelona S.Gijon maçalarına bekleriz efendim.

1 yorum:

Diego 29 Ağustos 2009 17:39  

bjk-antep macıyla donusumlu olarak izledim macı.
her zamanki lucescu takımı dedim ama iniesta nin olmayısı dugumun gec acılmasına sebep olmus gordugum kadarıyla zira macı bitirememişti.
madrid i ister istemez merak ediyor insan izlemek icin.

Yorum Gönder

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP