28 Ağustos 2009 Cuma

TUNCAY NEREYE KOŞUYOR


Ve nihayet Tuncay transfer oldu. Gittiği yer ise Stoke City. Premiere Lig'in Notts County'den sonraki en eski takımı. 2008 yılında Premiere Lig'e çıktı, geçtiğimiz sezonu 45 puanla 12. bitirdiler. Takımda isimli ve kariyerli oyuncu yok gibi bir şey.

Tuncay Avrupa'ya gitmeyi Sakarya'dan Fenerbahçe'ye geldiğinde kafasına koymuştu. Evet Tuncay yetenekleri gereğince Real'de Bayern'de oynayamaz belki ama bu şekilde kendisine ve Türk futboluna ihanet ediyor. Premiere Lig'de kalmak istemesi kendince mantıklı bence değil. Oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. Chelsea'ye ya da Tottenham'a gitse muhtemelen yedek kalır. Ancak Stoke City mi olmalıydı gideceği yer. Her maç 11 oynayacaktır Tuncay orada aksilik olmazsa. Sırf İngiltere'de kalmak adına bunu yapmamalıydı. Takıma girme mücadelesi yapmaktan mı çekiniyor? Yoksa gerçekten yeteneklerinin fazlasıyla farkında mı? Zorlama olmazsa Tuncay nasıl gelişecek? Para derdi de yok anlaşılan. 27 yaşını bitirmek üzere Tuncay. Artık büyük transfer yapması olanak dışı. Yoksa Tuncay Türkiye'ye dönmekten mi çekiniyor. Yoksa fakir semtin zengin çocuğu mu olmak istiyor. Umarım 3 yıllık anlaşmanın sonunu görmez Stoke City'de.


2 yorum:

tunakosova 28 Ağustos 2009 15:13  

askerligini yapmadiysa yurtdisinda 3 sene kalayim bedelli yapayim derdinde olabilir, baska hic bir akla mantiga sigmiyor, dogru duzgun kadrosu, yabancisi olmayan, bi dunya senegallinin oynadigi Stoke City'e transferi..seneye yine kume dusup baska bir vasat premier lig takimina gideyim diye ugrasir gibime geliyor.

Fato 30 Ağustos 2009 17:17  

Tuncay'ın gidecek kaliteli bir takım bulamaması şunu net olarak kanıtlıyor. İngilterede oynanan futbol akıl, teknik ve hızın bileşimi, Tuncay gibi taraftara dönerek el kol hareketleri yaparak takımı gaza getirmek anlamsız bulunuyor ve artı özellik kabul edilmiyor. Yurtdışına giden en kaliteli Türk Tuncay olduğuna göre Mehmet Topuz ve İsmail Köybaşı için ödenen bonservis bedeli Avrupa'da ne kadar değer bulur ise tam merak konusu.

Yorum Gönder

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP