25 Ağustos 2009 Salı

KOCAMAN BİR ADAM


Barış Tut’un 2003-2004 yıllarında Aykut Kocaman ile geçirdiği bir sezonun ardından yayınlamış olduğu kitabın ismi. Aykut Kocaman’ı tanımayanlar ya da tanıyıp da daha derinlerine inmek isteyenler için birebir. Aykut’un İstanbulspor’un başında geçirdiği yorucu, sıkıntılı ve hatta kimi zaman boğucu olan dönemde ayakta kalmak, kulübünü ve oyuncularını ayakta tutmak için harcadığı ve çizgisinden dışarı çıkmadığı insanüstü eforu ders niteliğinde anlatan bir kitap.
Bu kitapta bahsi geçen şeyler futbolu ve bir futbol adamını ifade etmiyor sadece. Bir kişisel gelişim kitabı başlı başına. Ve hatta piyasadaki pek çok kişisel gelişim kitabını cümlelerinin arasına bağlaç olarak sıkıştırabilecek kadar derin bir kitap. Lider nasıl olunur, ekip ruhu nasıl kazandırılır, motivasyon nedir, bağlılık yaratmanın yolları vs.
Futbolu, Fenerbahçe’yi sevmiyorsanız da okuyun. İster apartman yöneticisi, ister aile babası ister şirket CEO’su olun. Öğrenecek çok şeyiniz olacak. Çünkü kitabın son sayfasını çevirdikten sonra aklınızda kalanların futbol olmayacağına garanti verebilirim.
‘Rakibimizi elle atılan bir golle yenmek istemezdik. Üzgünüm’ Aykut Kocaman 2004 bir Elazığpor maçı sonrası.

0 yorum:

Yorum Gönder

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP