26 Ağustos 2009 Çarşamba

TANGO - SAMBA


2010 Güney Afrika Dünya Kupası'na katılmak için yarışan iki büyük takımın maçı 5 Eylül Cumartesi günü. Grupta ilk 4'e giren takımlar doğrudan kupaya gidiyor. 5. olan ise Kuzey Amerika ve Karaibler grubunun 4.'sü ile eleme maçı yapacak. Bu sebeple Arjantin açısından çok önemli bir maç. İlk maç 0-0 bitmişti. Bu maç Brezilya için bir garantileme maçı olabilir. Ama Arjantin play-off oynamamak için çıkacak bu maça. Ve bir galibiyet grupta herşeye takla attırabilir. Maçı hangi kanal verir bilmiyorum ancak yerel saatle 21:30 Türkiye saati ile 16:30'da. Randevularınızı gözden geçirin.

Bu büyük maçın kadroları bile belirlendi ve Türkiye'den tanıdık 2 oyuncu var Brezilya'da.

ARJANTİN

Kaleci: Juan Pablo Carrizo (Zaragoza), Mariano Andujar (Catania) Sergio Romero (AZ Alkmaar).

Defans: Nicolas Pareja (Espanyol), Javier Zanetti (Inter), Nicolas Burdisso (Inter), Fabricio Coloccini (Newcastle), Gabriel Heinze (Marsilya)

Orta Saha: Fernando Gago (Real Madrid), Maximiliano Rodr¡guez (Atletico Madrid), Jesus Datolo (Napoli), Javier Mascherano (Liverpool), Jonas Gutierrez (Newcastle)

Forvet: Lionel Messi (Barcelona), Ezequiel Lavezzi (Napoli), Carlos Tevez (Manchester City), Diego Milito (Inter) Sergio Aguero (Atletico Madrid) Lisandro Lopez (Lyon)

BREZİLYA
Kaleci: Julio Cesar (Inter) Victor (Gremio)

Defans: Maicon (Inter), Daniel Alves (Barcelona) Filipe (Dep. Coruna), Andrè Santos (Fenerbahce), Luisao (Benfica), Juan (Roma), Miranda (Sao Paulo), Lucio (Inter)

Orta Saha: Josuè (Wolfsburg), Gilberto Silva (Panathinaikos), Felipe Melo (Juventus), Lucas (Liverpool), Elano (Galatasaray), Ramires (Benfica), Julio Baptista (Roma), Kakà (Real Madrid).
Forvet: Robinho (Manchester City), Nilmar (Villarreal), Luis Fabiano (Sevilla), Adriano (Flamengo)

0 yorum:

Yorum Gönder

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP